POVESTEA NITELA

Suntem alaturi de voi din anul 1996. La inceput am activat in comertul en gross, dar in timp am reusit sa ne impunem in domeniul distributiei de bauturi, fiind una dintre cele mai mari companii din Oltenia in acest domeniu de activitate.

Datorita performantelor obtinute in urma muncii depuse si a bunei organizari, in 2001, am achizitionat propriile spatii pentru depozitare, iar in 2008 ne-am acreditat I.S.O.

In 2012, am deschis sediul Nitela din Mehedinti, cu spatii de depozitare de 2000 mp, iar in martie 2015 am inaugurat Centrul Logistic Nitela, ce are o suprafata de peste 7.000 mp in conditii de temperatura normala, si respectiv, 2000 mp in conditii de temperatura controlata.

In august 2017, am inaugurat depozitul logistic Nitela din Slatina cu o suprafata de 4000 mp. Urmatorii 2 ani au fost dedicati deschiderii de filiale in Valcea si Teleorman, iar in 2021 in Giurgiu .

In ultimi 5 ani, am adus langa businessul de distributie departamente de logistica, import si online .

CREDEM IN CALITATE

Nitela reprezinta putere, servicii performante si mai ales o echipa determinata sa ofere cele mai bune rezultate. Asa cum spune si sloganul nostru, intotdeauna impunem noi standarde de calitate si privim cu entuziasm si incredere catre viitor.

MISIUNE SI VALORI

Ne-am propus sa satisfacem nevoile clientilor prin calitate si corectitudine, sa pregatim echipa de vanzari la un nivel profesionist si sa nu ne abatem de la principiile companiei: COMPETITIE, CALITATE si INTEGRITATE.

Credem in succesul nostru si al partenerilor nostri si stim ca putem fi un distribuitor de incredere si o optiune avantajoasa pentru:

Furnizori

oferindu-le un partener care mizeaza pe corectitudine.

Clienti

punandu-le la dispozitie consiliere si optiuni variate.

Angajati

creand pentru ei un mediu optim pentru dezvoltarea profesionala.
0
Anul infiintarii
0
Masini flota auto
0
Angajati
0
Clienti

O ECHIPA PUTERNICA

MESAJ SCRIS DE PRESEDINTELE NITELA

Nitela pentru mine inseamna acasa, iar cei care lucreaza aici sunt parte din familia mea. Suntem o companie puternica, insa totul se datoreaza unei echipe bine pregatite, unei bune organizari si unor lideri care dau dovada de creativitate.

Suntem ambitiosi si ne dorim sa devenim mai buni in ceea ce facem. In ultima vreme am crescut mult insa nu ne vom opri aici. Vom cauta sa invatam lucruri noi si sa implementam o serie de strategii care sa ne faca mereu o alegere de top pentru clientii si partenerii nostri.

Le multumesc tuturor celor care sunt alaturi de mine si imi doresc sa crestem impreuna.