ECHIPA NOASTRA

Pentru noi echipa este pilonul care pune lucrurile in miscare asa ca este important ca angajatii nostrii sa fie integrati, sa se identifice cu valorile companiei si sa inteleaga strategia de dezvoltare. Pentru asta le oferim traininguri de instruire, posibilitati de avansare in cariera si suntem la dispozitia lor pentru a gasi impreuna solutii optime la problemele pe care acestia le intampina.

In momentul de fata echipa noastra este formata din aproximativ 400 de angajati pe diferite pozitii si cu diferite atributii. Dedicarea, pasiunea si profesionalismul sunt calitatile cheie pe care le cautam si apreciem la un angajat.

PROGRAMUL SPECIAL HAPPY BIRTHDAY

Pentru angajatii Nitela

Ne place sa oferim calitate in tot ceea ce facem, insa, mizam mereu pe latura umana. Tocmai de aceea, am implementat proiectul Happy Birthday prin care ne sarbatorim colegii. Toti angajatii Nitela primesc din partea companiei un mic dar de ziua lor. Scopul este sa ne cunoastem mai bine si sa socializam.

Pentru partenerii de top

Credem ca succesul sta in gasirea unor parteneri de incredere. Astfel, am extins proiectul Happy Birthday si am inclus si partenerii nostri. Si pentru ca ziua lor de nastere reprezinta un eveniment special pentru noi, le trimitem o mica atentie.

INVESTIM IN OAMENI

Nitela inseamna, mai intai de toate, o mare familie de oameni care impartasesc aceleasi valori: profesionalism, punctualitate, respect pentru oameni si calitate. Iar din dorinta de a ne cunoaste mai bine si a socializa, am organizat activitati de Team Building, care s-au desfasurat de-a lungul a cinci episoade. Comunicarea si distractia au fost ingredientele cheie ale acestor evenimente.

VINO IN ECHIPA NOASTRA

Iti doresti sa faci parte dintr-o echipa dinamica, mereu in proces de dezvoltare si orientata catre rezultate? Atunci te afli in locul si la momentul potrivit. Contacteaza-ne si hai in echipa Nitela! De pregatirea ta ne ocupam noi.