DISTRIBUTIE

In prezent, distributia se desfasoara la nivel regional, in judetele Dolj, Olt, Mehedinti, Valcea, Teleorman si Giurgiu, iar in viitor planuim sa deschidem noi filiale. Echipa de vanzari este formata din 12 divizii coordonate de 16 manageri cu experienta in domeniu.

  • In judetul Dolj, distributia este realizata prin 5 divizii: Bere, Romaqua & Bauturi, Alimentare, Horeca insumand in total 39 de agenti de vanzari;

  • In judetul Mehedinti exista 2 divizii: Bere si Romaqua & Bauturi, reprezentate de 15 agenti;

  • In judetul Olt suntem prezenti cu doua divizii – Bere si Coca Cola divizii reprezentate de 21 de agenti;

  • La nivel national, dezvoltam divizia de importuri, reprezentand gama Grivas si marcile private Ana Traditional si Mila 23.

PALLEX

Din august 2015 Nitela a devenit membru Pall-Ex Romania, reteaua Nr.1 de distributie a marfurilor paletizate in Marea Britanie, retea care a reusit sa extinda modelul de business in Europa Centrala si de Est prin intermediul Romaniei. Obiectivele au fost satisfacerea cerintelor in continua crestere ale pietei domestice din aceasta zona, dar si realizarea viziunii Pan-Europene a retelei.

Compania Pall-Ex Romania si-a inceput activitatea in decembrie 2011, avand sediul central in Sibiu, alaturandu-se celorlalte retele Pall-Ex din Marea Britanie, Peninsula Iberica, Benelux, Italia, Franta si Polonia. In prezent, reteaua are 49 de parteneri, companii de top in domeniul transportului si distributiei de bunuri de larg consum FMCG.

Deschiderea unui hub secundar in Bucuresti in octombrie 2014 a permis cresterea vitezei de livrare precum si diminuarea tarifelor. Pall-Ex Romania prin Nitela pentru judetele Dolj, Olt si Mehedinti, dar si ceilalti parteneri ai sai, ofera o solutie eficienta si avantajoasa la nivel national pentru transportul partidelor de marfa paletizata de mici dimensiuni.

Obiectivele comune sunt satisfacerea cerintelor de distributie si livrare expres pentru producatorii si importatorii ce livreaza la retaileri, dealeri si clienti mari, retaileri care necesita livrari expres precum si importatorii si distribuitorii care au nevoie de noi canale de distributie fizica la nivel national.

Serviciile complete de urmarire a statusului transportului paletilor, confirmarea livrarii marfii, posibilitatea depaletizarii si returul documentelor de livrare sunt acele elemente care aduc calitate si fac diferenta in piata de transport paletizat.

Din 2018, am separat franciza Pallex in Dolj si Mehedinti si am deschis o filiala noua la Slatina, independenta de sediul din Craiova. Filiala din Slatina are echipa de vanzari si de office independente.

VANZARI DOLJ
OFFICE DOLJ
VANZARI OLT
OFFICE SLATINA

OPERATOR LOGISTIC

Suntem alaturi de voi din anul 1996. La inceput am activat in comertul en gross, dar in timp am reusit sa ne impunem in domeniul distributiei de bauturi, fiind una dintre cele mai mari companii din Oltenia in acest domeniu de activitate. Datorita performantelor obtinute in urma muncii depuse si a bunei organizari, in 2001, am achizitionat propriile spatii pentru depozitare, iar in 2008 ne-am acreditat I.S.O.

In 2012, am deschis sediul Nitela din Mehedinti, cu spatii de depozitare de 2000 mp, iar in martie 2015 am inaugurat Centrul Logistic Nitela, ce are o suprafata de peste 7.000 mp in conditii de temperatura normala, si respectiv, 2000 mp in conditii de temperatura controlata.

In august 2017, am inaugurat depozitul logistic Nitela din Slatina cu o suprafata de 4000 mp. Acestor spatii de depozitare li se adauga cel din Mehedinti cu 2.000 mp si din Olt cu 1.100 mp. In total, spatiile de depozitare insumeaza o suprafata de 18 800 mp.

BAUTURA EVENIMENTE

Suntem alaturi de tine si te ajutam sa organizezi evenimentul tau special, fie ca vorbim despre o nunta, un botez, un banchet sau o sarbatoare in cadrul companiei tale. Iar partea frumoasa este ca platesti ceea ce s-a consumat nu ceea ce s-a comandat.

Avem o gama generoasa de produse care pot transforma orice eveniment intr-unul special, la care invitatii sa sa simta bine. Punem accent pe calitate si iti oferim produsele de care ai nevoie.