Nitela a participat cu drag la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate companiilor de distributie pe segmentul HoReCa si retail. Aceasta a fost organizata de Modern Buyer, evenimentul desfasurandu-se la Hotel Crowne din Bucuresti.

Pentru o buna desfasurare, intreg evenimentul a fost impartit in trei mari segmente: dezbateri in plen, matchmaking si Expo Hall. Primul segment a avut drept scop crearea unui eveniment care sa ofere o imagine ampla privind evolutia sectorului de distributii din ultimii ani.

Tot in cadrul acestui segment al conferintei s-a discutat despre perspective si factori de risc, lucru ce a reprezentat pentru Nitela un bun prilej de definire a strategiilor.

Segmentul al doilea a reprezentat ocazia perfecta pentru networking cu peste 150 de experti din domeniile distributie, furnizori FMGG si furnizori de diverse solutii si servicii.

Segmentul al treilea numit Expo Hall a fost perfect pentru promovarea produselor si serviciilor celor care au decis sa ia parte la acest eveniment.

Mentionam ca Retail & HoReCa Distribution este o conferinta aflata la cea de-a treia editie si ca, datorita bunei desfasurari, intentionam sa luam in calcul prezenta la acest eveniment si in viitorul apropiat.